Răspuns :
(2x-1)^2=(2x)^2-4*x+1 = 4(x)^2-4*x+1
4(x)^2-4*x+1 = 0
D= (b)^2-4*a*c
D=16-4*4 = 0
x1=x2 = -b/2*a = 4/2 = 2
4(x)^2-4*x+1 = 0
D= (b)^2-4*a*c
D=16-4*4 = 0
x1=x2 = -b/2*a = 4/2 = 2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!