[(a + 36 + 36 + 6)x 6] + 6 = 480 [(a + 78)x6] = 480 - 6 = 474 b = a + 78 b x 6 = 474 b = 474 : 6 b = 79 a + 78 = 79 a = 79 -78 a = 1 Eu asa rezolv exercitiile de acest gen. Partea cu b = a +78 este inventata de mine dar da rezultate corecte
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!