Răspuns :
[1/6+(-1/3)² ]:5/3 =
[1/6 + 1/9] ; 5/3 =
[ 6/36 + 4/36] : 5/3 =
10/36 : 5/3 =
5/18 x 3/5 =
3/18 =
1/6
[1/6 + 1/9] ; 5/3 =
[ 6/36 + 4/36] : 5/3 =
10/36 : 5/3 =
5/18 x 3/5 =
3/18 =
1/6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!