Răspuns :
f(2) = 3 x 2 - 2 = 6-2 = 4
f(3) = 3 x 3 - 2 = 9-2 = 7
f(1) = 3 x 1 - 2 = 3-2 = 1
f(2) + f(3) - 3f(1) = 4 + 7 - 3x1 = 11 - 3 = 8
f(3) = 3 x 3 - 2 = 9-2 = 7
f(1) = 3 x 1 - 2 = 3-2 = 1
f(2) + f(3) - 3f(1) = 4 + 7 - 3x1 = 11 - 3 = 8
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!