Răspuns :
3*(1+2+3+.........+27) =
1+2+3+......+27=
27*(27+1) : 2
27*28=756
756: 2=378
3^1+3^2+3^3+........+3^27=378
1+2+3+......+27=
27*(27+1) : 2
27*28=756
756: 2=378
3^1+3^2+3^3+........+3^27=378
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!