Răspuns :
= (-3/2)^(4+5) : (-2/3)^-7
= (-3/2)^9:(-2/3)^-7
= (-3/2)^9x(-3/2)-7
=(-3/2)^(9+(-7)
=(-3/2)^(9-7)
=(-3/2)^2
= 9/4
Sper ca te-am ajutat !
= (-3/2)^9:(-2/3)^-7
= (-3/2)^9x(-3/2)-7
=(-3/2)^(9+(-7)
=(-3/2)^(9-7)
=(-3/2)^2
= 9/4
Sper ca te-am ajutat !
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!