Răspuns :
4x^3 +0x^2 - 3x +5 : x^2 -1 = 4x rest x+5
-4x^3 +4x
---------------
= x+5
4x^3 -3x+5 = (x^2 -1) 4x +(x+5)
-4x^3 +4x
---------------
= x+5
4x^3 -3x+5 = (x^2 -1) 4x +(x+5)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!