Răspuns :
( - 35/60 + 2/48 ) : (-13/36) =
( - 7/12 + 1/24) : (-13/36) =
(-14 +1)/24 : (-13/36) =
(-13/24) x (-36/13) =
36/24 =
3/2
b) = √9x√5x√5 - (√25x√3)/√9x√3 =
3 x 5 - (5√3/3√3) =
15 - (5/3) =
(45-5)/3 =
40/3 =
13,(3)
( - 7/12 + 1/24) : (-13/36) =
(-14 +1)/24 : (-13/36) =
(-13/24) x (-36/13) =
36/24 =
3/2
b) = √9x√5x√5 - (√25x√3)/√9x√3 =
3 x 5 - (5√3/3√3) =
15 - (5/3) =
(45-5)/3 =
40/3 =
13,(3)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!