Răspuns :
a-b=?
a=(9x8+7+6):(3+2)+1
a=(72+7+6):5+1
a=(79+6):5+1
a=85:5+1
a=17+1
a=18
b=(1x2+3)x4:5+6+7
b=5x4:5+6+7
b=4+6+7
b=17
18-17=1
a>b cu 1
a=(9x8+7+6):(3+2)+1
a=(72+7+6):5+1
a=(79+6):5+1
a=85:5+1
a=17+1
a=18
b=(1x2+3)x4:5+6+7
b=5x4:5+6+7
b=4+6+7
b=17
18-17=1
a>b cu 1
a-b=?
a=(9×8+7+6):(3+2)+1
b=(1×2+3)×4:5+6+7
[(9×8+7+6):(3+2)+1]-[(1×2+3)×4:5+6+7]=
[(72+13):5+1]-[(2+3)×4:5+6+7]=
(85:5+1)-(5×4:5+6+7)=
(17+1)-(20:5+6+7)=
18-(4+6+7)=
18-17=1
a-b=1, deci a >b cu 1
a=(9×8+7+6):(3+2)+1
b=(1×2+3)×4:5+6+7
[(9×8+7+6):(3+2)+1]-[(1×2+3)×4:5+6+7]=
[(72+13):5+1]-[(2+3)×4:5+6+7]=
(85:5+1)-(5×4:5+6+7)=
(17+1)-(20:5+6+7)=
18-(4+6+7)=
18-17=1
a-b=1, deci a >b cu 1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!