Răspuns :
2(x+3)/5(x+2) nu se poate simplifica,sigur ai greșit scrierea
3(x-2)/2(x-2)=3/2
(x+1)(x+1)/(x-1)(x+1)=x+1/x-1
(x-2)(x+2)/(x-2)(x-2)=x+2/x-2
3(x-2)/2(x-2)=3/2
(x+1)(x+1)/(x-1)(x+1)=x+1/x-1
(x-2)(x+2)/(x-2)(x-2)=x+2/x-2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!