Răspuns :
x(x+1)/x+1=x
2(x^2-1)/3(x+1)=[2(x-1)(x+1)]/3(x+1)=2/3×(x-1)
(x-3)(x+3)/(x+3)(x+3)=(x-3)/x+3)
(2x-1)(2x-1)/(2x-1)(2x+1)=2x-1/2x+1
2(x^2-1)/3(x+1)=[2(x-1)(x+1)]/3(x+1)=2/3×(x-1)
(x-3)(x+3)/(x+3)(x+3)=(x-3)/x+3)
(2x-1)(2x-1)/(2x-1)(2x+1)=2x-1/2x+1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!