Răspuns :
[tex] (3^{4}* 4^{4} )^{1} : 12^{3} = \\ \\ ( 3^{2} )^{2} *( 4^{2} )^{2} : 12^{3} = \\ \\( 9^{2} * 16^{2} ): 12^{3} = 144^{2} : 12^{3} = \\ \\ ( 12^{2} )^{2} : 12^{3} = 12^{4} : 12^{3} = 12^{1} =c)12[/tex]
(3^4•4^4)^1:12^3
= (12^4)^1:12^3
= 12^4:12^3
=12^(4-3)
=12
Deci răspunsul corect este (C )
= (12^4)^1:12^3
= 12^4:12^3
=12^(4-3)
=12
Deci răspunsul corect este (C )
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!