👤

[(5^2)^8×5^4:5^3+(3^8)^2:3^3]:(5^17+1^100+3^17-100^0)

Răspuns :

prima paranteză
5^16×5^4:5^3+3^16:3^3=
5^20:5^3+3^13=
5^17+3^13
a doua paranteză
5^17+1+3^17-1=
5^17+3^13
ex devine
(5^17+3^13):(5^17+3^13)=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!


Ez Studiers: Alte intrebari