Răspuns :
a + b = 4
a x b = 2
(a + b)² = 4²
a² + 2ab + b² = 16
a² + b² = 16 - 2ab
a² + b² = 16 - 2×2
a² + b² = 16 - 4 = 12
a x b = 2
(a + b)² = 4²
a² + 2ab + b² = 16
a² + b² = 16 - 2ab
a² + b² = 16 - 2×2
a² + b² = 16 - 4 = 12
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!