Răspuns :
=6+8+9+(5+(23-9+(9-6))-3)-3+4+4
=23+(5+(14+3)-3)-3+4+4
=23+(5+17-3)-3+4+4
=23+19-3+4+4
=47
=23+(5+(14+3)-3)-3+4+4
=23+(5+17-3)-3+4+4
=23+19-3+4+4
=47
√36+72:9+√81+{5+[23-√81+(√81-√36)]-√9}-√9+32:8+4=47
=6+8+9+{5+[23-9+(9-6)]-3}-3+4+4=
=23+[5+(14+3)-3]-3+4+4=
=23+(5+17-3)-3+4+4=
=23+19-3+4+4=
=42-3+4+4=
=39+4+4=
=47
=6+8+9+{5+[23-9+(9-6)]-3}-3+4+4=
=23+[5+(14+3)-3]-3+4+4=
=23+(5+17-3)-3+4+4=
=23+19-3+4+4=
=42-3+4+4=
=39+4+4=
=47
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!