Răspuns :
-3(x+2)-4=3-(x+2)-9⇒-3x-6-4=3-x-2-9⇒
-3x-10=-x-8⇒-3x+x=10-8⇒-2x=2⇒x=-2|2⇒x=-1
b)(6x-5)(2x+1)-12x²=0⇒12x²+6x-10x-5-12x²=0⇒
-4x-5=0⇒-4x=5⇒x=-5|4
succes
-3x-10=-x-8⇒-3x+x=10-8⇒-2x=2⇒x=-2|2⇒x=-1
b)(6x-5)(2x+1)-12x²=0⇒12x²+6x-10x-5-12x²=0⇒
-4x-5=0⇒-4x=5⇒x=-5|4
succes
-3(x+2)-4=3-(x+2)-9
-3x-6-4=3-x-2-9
-3x-10=-x-8
-3x+x=10-8
-2x=2
x=-1
(6x-5)(2x+1)-12x²=0
12x²+6x-10x-5-12x²=0
-4x-5=0
-4x=5
x=-5/4 x=-1.25
Sper ca ai inteles!!!
-3x-6-4=3-x-2-9
-3x-10=-x-8
-3x+x=10-8
-2x=2
x=-1
(6x-5)(2x+1)-12x²=0
12x²+6x-10x-5-12x²=0
-4x-5=0
-4x=5
x=-5/4 x=-1.25
Sper ca ai inteles!!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!