Răspuns :
[√(9•54)-√(4•12)•√(9•2)]•(2√6+ 2√2•3√3)=
(3√54-2√12•3√2)•(2√6+6√6)=
[3√(9•6)-6√(4•6)]•(8√6)=
(3•3√6-6•2√6)•8√6=
(9√6-12√6)•8√6=
-3√6•8√6=
=-24•6=
-144
(3√54-2√12•3√2)•(2√6+6√6)=
[3√(9•6)-6√(4•6)]•(8√6)=
(3•3√6-6•2√6)•8√6=
(9√6-12√6)•8√6=
-3√6•8√6=
=-24•6=
-144
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!