a)F (x)=x^2-2x-3/x^2 -3 se simplifica x^2 si 3 de la numitor si numarator si ramane F (x) =2x/1=2x=>F (3)=3×2=6 b)F (x)=1=> F (x) x^2-2x-3/x^2-2x-3 si se simplifica x^2-2x-3 de la numarator si numitor si ramane 1/1=>1 Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!