Răspuns :
Metoda1 :=(2+rad2-2rad2+3)(2+rad2+2rad2-3)=(5-rad2)(3rad2 - 1)= 15rad2 - 5 - 3x2 + rad2 = 16rad2 - 11, am folosit a^2 - b^2 = (a-b)(a+b)
------------------------------------------------------------------------------------
Metoda2: 4+4rad2 + 2 - 8+ 12rad2 -9 = 16rad2 - 11, am folosit (a+/-b)^2 = a^2 +/- 2ab +b^2
---------------------------------------------
Succes in continuare!
------------------------------------------------------------------------------------
Metoda2: 4+4rad2 + 2 - 8+ 12rad2 -9 = 16rad2 - 11, am folosit (a+/-b)^2 = a^2 +/- 2ab +b^2
---------------------------------------------
Succes in continuare!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!