Răspuns :
[tex] \frac{(2 \sqrt{3} + \sqrt{2})( 3 \sqrt{2}+ \sqrt{3}) }{(3 \sqrt{2} - \sqrt{3})(3 \sqrt{2} + \sqrt{3}) } - \frac{(2 \sqrt{3}- \sqrt{2})(4 \sqrt{3} -3 \sqrt{2} ) }{(4 \sqrt{3} +3 \sqrt{2})(4 \sqrt{3}-3 \sqrt{2}) } * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex]( \frac{7 \sqrt{6}+12 }{15} - \frac{30-10 \sqrt{6} }{30} )* \frac{4 \sqrt{6} +1}{19} =[/tex]
[tex]( \frac{2(7 \sqrt{6} +12)-30+10 \sqrt{6} }{30}* \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{14 \sqrt{6}+24-30+10 \sqrt{6} }{30} * \frac{4 \sqrt{6} +1}{19} =[/tex]
[tex] \frac{24 \sqrt{6}-6 }{30} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{6(4 \sqrt{6}-1) }{30} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{4 \sqrt{6} -1}{5} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{96-1}{95} =1[/tex]
[tex]( \frac{7 \sqrt{6}+12 }{15} - \frac{30-10 \sqrt{6} }{30} )* \frac{4 \sqrt{6} +1}{19} =[/tex]
[tex]( \frac{2(7 \sqrt{6} +12)-30+10 \sqrt{6} }{30}* \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{14 \sqrt{6}+24-30+10 \sqrt{6} }{30} * \frac{4 \sqrt{6} +1}{19} =[/tex]
[tex] \frac{24 \sqrt{6}-6 }{30} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{6(4 \sqrt{6}-1) }{30} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{4 \sqrt{6} -1}{5} * \frac{4 \sqrt{6}+1 }{19} =[/tex]
[tex] \frac{96-1}{95} =1[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!