Răspuns :
Pai formula este:
termen1 + termen 2 = termen 3 ⇒ termen 3 - termen 2 = termen 1
Inlocuind:
A + 4 = 7 ⇒ A = 7 - 4 = 3.
A = 3
Faci verificarea: 3 + 4 = 7 (Adevarat)
Sper ca te ajuta!
termen1 + termen 2 = termen 3 ⇒ termen 3 - termen 2 = termen 1
Inlocuind:
A + 4 = 7 ⇒ A = 7 - 4 = 3.
A = 3
Faci verificarea: 3 + 4 = 7 (Adevarat)
Sper ca te ajuta!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!