Răspuns :
X(x +1) = x+2
X + x = x +2
2x = x+ 2
2x - x =2
1x = 2
X = 2
6x(5x +2)=12x
30x + 6x * 2 =12x
36x * 2 = 12 x
36x : 12x =2
3x = 2
X = 2 supra 3
X + x = x +2
2x = x+ 2
2x - x =2
1x = 2
X = 2
6x(5x +2)=12x
30x + 6x * 2 =12x
36x * 2 = 12 x
36x : 12x =2
3x = 2
X = 2 supra 3
x(x+1)-2=x
(x+1)-2=x-x
(x+1)-2=0
x+1=2
x=2-1
x=1
5x+2=12x-6x
5x+2=6x
5x-6x=2
-x=2 => x=-2
(x+1)-2=x-x
(x+1)-2=0
x+1=2
x=2-1
x=1
5x+2=12x-6x
5x+2=6x
5x-6x=2
-x=2 => x=-2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!