Răspuns :
2x+6-6x-3=16x-8-9
-4x+3=16x-17
-4x-16x=-17-3
-20x=-20•(-1)
20x=20
x=1
-4x+3=16x-17
-4x-16x=-17-3
-20x=-20•(-1)
20x=20
x=1
2(x+3)-3(2x+1)=8(2x-1)-9
2x+6-6x-3=16x-8-9
-4x+3=16x-17
-4x-16x=-17-3
-20x=-20
x=-20/-20
x=1
2x+6-6x-3=16x-8-9
-4x+3=16x-17
-4x-16x=-17-3
-20x=-20
x=-20/-20
x=1
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!