Răspuns :
smaranda= anca - 2 bomboane ; anca = smaranda + 2 bomboane
2 smaranda = anca + 2 bomboane ;anca= 2 smaranda - 2 bomboane
smaranda + 2 bomboane = 2 smaranda - 2 bomboane
smaranda = 4 bomboane
anca= 6 bomboane
2 smaranda = anca + 2 bomboane ;anca= 2 smaranda - 2 bomboane
smaranda + 2 bomboane = 2 smaranda - 2 bomboane
smaranda = 4 bomboane
anca= 6 bomboane
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!