Răspuns :
P=2*(L+l)
l=2/3*L
180=2*(L+2/3L)
180/2=2L+4/3L
90=6/3L+4/3L
90=10/3L
10/3L=90
L=90*3/10
L=27m
l=2/3*L=2/3*27=18m
l=2/3*L
180=2*(L+2/3L)
180/2=2L+4/3L
90=6/3L+4/3L
90=10/3L
10/3L=90
L=90*3/10
L=27m
l=2/3*L=2/3*27=18m
P=2*(L+l)
l=2/3*L
180=2*(L+2/3L)
180/2=2L+4/3L
90=6/3L+4/3L
90=10/3L
10/3L=90
L=90*3/10
L=27m
l=2/3*L=2/3*27=18m
l=2/3*L
180=2*(L+2/3L)
180/2=2L+4/3L
90=6/3L+4/3L
90=10/3L
10/3L=90
L=90*3/10
L=27m
l=2/3*L=2/3*27=18m
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!