Răspuns :
30+[60-6 x (7+4)-6}=
30+[60-66-6]=
30+[-12]=30-12=18
30+[60-66-6]=
30+[-12]=30-12=18
30+[60-6×(7+4)-6]
30+[60-6×11-6]
30+[60-66-6]
30+(-12)<=>30-12=18
Sper ca te am ajutat
30+[60-6×11-6]
30+[60-66-6]
30+(-12)<=>30-12=18
Sper ca te am ajutat
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!