Răspuns :
a+b=56=>a=56-b
2a+3b=134
2(56-b)+3b=134
112-2b+3b=134
b=134-112
b=22
a=56-22
a=34
2a+3b=134
2(56-b)+3b=134
112-2b+3b=134
b=134-112
b=22
a=56-22
a=34
a+b = 56
2a + 3b = 134
a = 56 - b
2 * ( 56 - b) + 3b = 134
112 - 2b + 3b = 134
b = 134 - 112
b = 22
a = 56 - 22
a = 34
2a + 3b = 134
a = 56 - b
2 * ( 56 - b) + 3b = 134
112 - 2b + 3b = 134
b = 134 - 112
b = 22
a = 56 - 22
a = 34
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!