Răspuns :
3(3x+4y+2)=2(2x+7y+3) ; 9x+12y+6=4x+14y+6 ; (9x-4x)+(12y-14y)=6-6 ;5x-2y=0
[tex]\dfrac{3x+4y+2}{2x+7y+3}=[tex]\dfrac{2}{3}[/tex}
3(3x+4y+2)=2(2x+7y+3)
9x+12y+6=4x+14y+6
(9x-4x)+(12y-14y)=5-6
5x+2y=0
3(3x+4y+2)=2(2x+7y+3)
9x+12y+6=4x+14y+6
(9x-4x)+(12y-14y)=5-6
5x+2y=0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!