Răspuns :
a) = 11 - 2 x [ 7 - 3 x [4 - 5]] = 11 - 2 x [ 7 - 3 x (-1) ] = 11 - 2 x 10 = 11 -20 = -9
b) = [ -6 - 3 : (-3) ] = -6 + 1 = -5
b) = [ -6 - 3 : (-3) ] = -6 + 1 = -5
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!