Răspuns :
13+9:3+13+(65-64x0:2)=
13+3+13+(65-0)=
13+3+13+65=
13+3+78=
13+81=
94
13+3+13+(65-0)=
13+3+13+65=
13+3+78=
13+81=
94
13+9:3+13+(65-64*0:2)=
=13+9:3+13+(65-0:2)=
=13+9:3+13+(65-0)=
=13+9:3+13+65=
=13+3+13+65=
=16+13+65=
=29+65=
=94 Sper ca am ajutat!
=13+9:3+13+(65-0:2)=
=13+9:3+13+(65-0)=
=13+9:3+13+65=
=13+3+13+65=
=16+13+65=
=29+65=
=94 Sper ca am ajutat!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!