Răspuns :
3x+y=4
x=1
Adica:
3•1+y=4
3+y=4
y=4-3
y=1
x+y=9
x-y=7
2x=16
x=16:2
x=8
8-y=7
-y=7-8
-y=-1 /•(-1)
y=1
3x+y=9
2x-3y=6
9x+3y=27
2x-3y=6
11x=33
x=33:11
x=3
2•3-3y=6
y=0
4x-5y=33
x-y=7
4x-5y=33
-4x+4y=-28
-y=5 /•(-1)
y=-5
x-(-5)=7
x=2
x=1
Adica:
3•1+y=4
3+y=4
y=4-3
y=1
x+y=9
x-y=7
2x=16
x=16:2
x=8
8-y=7
-y=7-8
-y=-1 /•(-1)
y=1
3x+y=9
2x-3y=6
9x+3y=27
2x-3y=6
11x=33
x=33:11
x=3
2•3-3y=6
y=0
4x-5y=33
x-y=7
4x-5y=33
-4x+4y=-28
-y=5 /•(-1)
y=-5
x-(-5)=7
x=2
3x+y=4
x=1
3x=3
3+y=4
y=4-3
y=1
x+y=9
x-y=1
x=y+1
y+1+y=9
2y=9-1
2y=8
y=8:2
y=4
x=4+1
x=5
3x+y=9
2x-3y=6
2x=3y+6
9x+3y=27
2x-3y=6
11x=33
x=3
2x3-3y=6
y=0
4x-5y=33
x-y=7
-4x-4x(-y)= -4x7
4x-5y=33
-4x+4y= -28
-y = 5
y= -5
x-(-5)=7
x=2
x=1
3x=3
3+y=4
y=4-3
y=1
x+y=9
x-y=1
x=y+1
y+1+y=9
2y=9-1
2y=8
y=8:2
y=4
x=4+1
x=5
3x+y=9
2x-3y=6
2x=3y+6
9x+3y=27
2x-3y=6
11x=33
x=3
2x3-3y=6
y=0
4x-5y=33
x-y=7
-4x-4x(-y)= -4x7
4x-5y=33
-4x+4y= -28
-y = 5
y= -5
x-(-5)=7
x=2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!