Răspuns :
pai metoda mersului invers . 7*9 - A*3 -15/5*3 = 2011 - 1996 = 15
apoi 7*9 = 63 ; 15/5*3=9; si acum 63 - A*3 - 9 = 15 rezulta A*3 = 63 - 9 - 15
rezulta A*3 = 63 - 24 = 39 => A*3 = 39 => A = 13
Sper sa te fi ajutat :)
apoi 7*9 = 63 ; 15/5*3=9; si acum 63 - A*3 - 9 = 15 rezulta A*3 = 63 - 9 - 15
rezulta A*3 = 63 - 24 = 39 => A*3 = 39 => A = 13
Sper sa te fi ajutat :)
2 011 - ( 7 x 9 - A x 3 - 15 : 5 x 3 ) = 1 996
63 - A x 3 - 3 x 3 = 2 011-1 996
63 - A x 3 - 9 = 15
63 - A x 3 = 15 + 9
63 - A x 3 = 24
A x 3 = 63 - 24
A x 3 = 39
A = 39 : 3
A = 13
63 - A x 3 - 3 x 3 = 2 011-1 996
63 - A x 3 - 9 = 15
63 - A x 3 = 15 + 9
63 - A x 3 = 24
A x 3 = 63 - 24
A x 3 = 39
A = 39 : 3
A = 13
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!