Răspuns :
0,(3) =3/9=1/3
1/3-1=1/3-3/3= (1-3)/3=-2/3
0,5=5/10=1/2
atunci
(1/2)*(-2/3)=-1/3
1/3-1=1/3-3/3= (1-3)/3=-2/3
0,5=5/10=1/2
atunci
(1/2)*(-2/3)=-1/3
0,3 = 3/9
0,5=5/10
0,5 x [0,(3) - 1] = 5/10 x ( 3/9 - 1) = 5/10 x (-6/9) = -30/90 = - 1/3
0,5=5/10
0,5 x [0,(3) - 1] = 5/10 x ( 3/9 - 1) = 5/10 x (-6/9) = -30/90 = - 1/3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!