Răspuns :
a)(x+2)²=x²+4x+4
analog b) , c) d)
e)(x+rad2)(x+rad2)=(x+ rad2)²=x²+2x radical2+2
analog f)
analog b) , c) d)
e)(x+rad2)(x+rad2)=(x+ rad2)²=x²+2x radical2+2
analog f)
a) (x+2)² = x²+4x +4
b)(2x+1)² = 4x²+ 4x+ 1
c)(x-3)² = x²-6x + 9
d) (2x-1)² = 4x²-4x +1
e)(x+√2)² = x²+2√2x+2
f) (x-√3)² = x² -2√3x +3
b)(2x+1)² = 4x²+ 4x+ 1
c)(x-3)² = x²-6x + 9
d) (2x-1)² = 4x²-4x +1
e)(x+√2)² = x²+2√2x+2
f) (x-√3)² = x² -2√3x +3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!