Răspuns :
5 / 3 · [ 1/2 · ( x + 4/3 ) - 7/5] = - 3/2
[ 1/2 · ( x + 4/3 ) - 7/5] = - 3/2 x 3/5
1/2 * (x+4/3 ) - 7/5 = - 9/10
1/2 * (x +4/3) = -9/10 + 7/5
1/2 *( x+4/3) = 1/2
x + 4/3 = 1/2 : 1/2
x + 4/3 = 1
x = 1- 4/3
x = - 1/3
[ 1/2 · ( x + 4/3 ) - 7/5] = - 3/2 x 3/5
1/2 * (x+4/3 ) - 7/5 = - 9/10
1/2 * (x +4/3) = -9/10 + 7/5
1/2 *( x+4/3) = 1/2
x + 4/3 = 1/2 : 1/2
x + 4/3 = 1
x = 1- 4/3
x = - 1/3
X÷2+2÷3-7÷5=-3÷5*3÷5
X÷2+2÷3-7÷5=-9÷10
X÷2+(10-21)÷15=-9÷10
x÷2-11÷15=-9÷10
x=-1÷3
X÷2+2÷3-7÷5=-9÷10
X÷2+(10-21)÷15=-9÷10
x÷2-11÷15=-9÷10
x=-1÷3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!