Răspuns :
{[( 33 x 3 - 3 + 333 - 33 ) x 3] : 3 + 63 } : 3 =
{[( 99 - 3 + 300) x 3 ] : 3 + 63 } : 3 =
{[ 396 x 3 ] : 3 + 63} : 3 =
{ 396 + 63 } : 3 =
459 : 3 =
153
{[( 99 - 3 + 300) x 3 ] : 3 + 63 } : 3 =
{[ 396 x 3 ] : 3 + 63} : 3 =
{ 396 + 63 } : 3 =
459 : 3 =
153
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!