Răspuns :
Ecuatia este echivalenta cu
sin^4x-cos^4x=sin^2x-cos^2x
(sin^2x-cos^2x)*(sin^2x+cos^2x)=-cos 2x
-cos2x*1=-cos2x
cos 2x=cos2x egalitatea e adevarata ∀x
=>x∈R
sin^4x-cos^4x=sin^2x-cos^2x
(sin^2x-cos^2x)*(sin^2x+cos^2x)=-cos 2x
-cos2x*1=-cos2x
cos 2x=cos2x egalitatea e adevarata ∀x
=>x∈R
cos²x-sin²x=cos^4(x)-sin^4( x)
cos²x-sin²x= (cos²x-sin²x)(cos²x+sin²x)
cos²x-sin²x=(cos²x-sin²x) *1
cos²x-sin²x=cos²x-sin²x, identitate, x∈R
cos²x-sin²x= (cos²x-sin²x)(cos²x+sin²x)
cos²x-sin²x=(cos²x-sin²x) *1
cos²x-sin²x=cos²x-sin²x, identitate, x∈R
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!