Răspuns :
(x-4)²-x²+8x =
x^2-2x*4+4^2 - x^2+8x=
x^2-8x+16 - x^2+8x gri[am termeni pentru a-i putea vedea mai bine
x^2-x^2-8x+8x+16 = 0+0+16 = 16
x^2-2x*4+4^2 - x^2+8x=
x^2-8x+16 - x^2+8x gri[am termeni pentru a-i putea vedea mai bine
x^2-x^2-8x+8x+16 = 0+0+16 = 16
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!