Răspuns :
2x-5,3=0,78 ⇔ 2x=0.78+5.3 ⇔ 2x=6.08 ⇔ x=3.04
12-(x-1)=2,4 ⇔ 12-x+1=2.4 ⇔ -x=2.4-11 ⇔ x=-2.4+11 ⇔ x=8.6
12-(x-1)=2,4 ⇔ 12-x+1=2.4 ⇔ -x=2.4-11 ⇔ x=-2.4+11 ⇔ x=8.6
2x-5,3=0,78
2x = 0,78 + 5,3
2x = 6,08
x = 6,08:2
x=3,04
12-(x-1)=2,4
x - 1 = 12 - 2,4
x-1=9,6
x=9,6+1
x=10,6
2x = 0,78 + 5,3
2x = 6,08
x = 6,08:2
x=3,04
12-(x-1)=2,4
x - 1 = 12 - 2,4
x-1=9,6
x=9,6+1
x=10,6
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!