Răspuns :
g)(-4+6+9-10-3)•(3-8+11-7+1)=
=(11-13)•(6-6)=-2•0=0
h)11•[-75+3•(-451-49)+15^3]:100=
11•[-75+3•(-500)+3375]:100=
11•[-75-1500+3375]:100=
11•(-1575+3375):100=
11•1800:100=11•18=198
=(11-13)•(6-6)=-2•0=0
h)11•[-75+3•(-451-49)+15^3]:100=
11•[-75+3•(-500)+3375]:100=
11•[-75-1500+3375]:100=
11•(-1575+3375):100=
11•1800:100=11•18=198
g) (-4+6+9-10-3)·(3-8+11-7+1)=
=(-2)·(0)
=0
h) 11·[-75+3·(-451-490:2:5)-(-15)³]:100=
=11·[-75+3·(-451-49)-(-3375)]:100
=11·[-75+3·(-500)+3375]:100
=11·(-75-1500+3375):100
=11·1800:100
=11·18
=198
=(-2)·(0)
=0
h) 11·[-75+3·(-451-490:2:5)-(-15)³]:100=
=11·[-75+3·(-451-49)-(-3375)]:100
=11·[-75+3·(-500)+3375]:100
=11·(-75-1500+3375):100
=11·1800:100
=11·18
=198
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!