Răspuns :
√11 - 6√2 + √27 - 10√2 - √11 - 12√2 =
-6√2 + 3√3 - 10√2 - 12√2 =
-16√2 - 12√2 + 3√3=
-28√2 + 3√3
-6√2 + 3√3 - 10√2 - 12√2 =
-16√2 - 12√2 + 3√3=
-28√2 + 3√3
=√11-6√2+3√3-10√2-√11-12√2=
=√11-√11-16√2-12√2+3√3=
=-28√2+3√3
=√11-√11-16√2-12√2+3√3=
=-28√2+3√3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!