Răspuns :
Se aplică formulele:
[tex]\it a^2+2ab+b^2=(a+b)^2 \\\;\\ a^2-2ab+b^2 = (a-b)^2[/tex]
[tex]\it x^2+4x+4=x^2+4x+2^2=(x+2)^2 \\\;\\ 9x^2-6x+1= 3^2x^2-6x+1^2 = (3x-1)^2 \\\;\\ 4x^2+4x+1= 2^2x^2+4x+1^2 =(2x+1)^2[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!