Răspuns :
a-b = 47,18
a=24,59b
24,59b-b=47,18
23,59b=47,18 => b=2
a-2=47,18 => a = 47,18 + 2 => a=49,18
a=24,59b
24,59b-b=47,18
23,59b=47,18 => b=2
a-2=47,18 => a = 47,18 + 2 => a=49,18
a - b = 47,18
a = 24,59b
24,59b - b = 47,18
23,59b = 47,18
b = 47,18 : 23,59
b = 2
a = 24,59 x 2 = 49,18
49,18 - 2 = 47,18
49,18 : 2 = 24,59
a = 24,59b
24,59b - b = 47,18
23,59b = 47,18
b = 47,18 : 23,59
b = 2
a = 24,59 x 2 = 49,18
49,18 - 2 = 47,18
49,18 : 2 = 24,59
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!