Răspuns :
[81:9+7*(2:2+6):7]:2=
[9+7*(1+6):7]:2=
[9+7×7:7]:2=
[9+49:7]:2=
[9+7]:2=
16:2=
8
[9+7*(1+6):7]:2=
[9+7×7:7]:2=
[9+49:7]:2=
[9+7]:2=
16:2=
8
[81:9+7*(2:2+6):7]:2
=[81:9+7*(1+6):7]:2
=[81:9+7*7:7]:2
=[81:9+49:7]:2
=[9+7]:2
=16:2
=8
=[81:9+7*(1+6):7]:2
=[81:9+7*7:7]:2
=[81:9+49:7]:2
=[9+7]:2
=16:2
=8
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!