Răspuns :
I x²-2x-x²+6x-9 I=3
I 4x-9 I = 3
4x-9=-3 ⇔ x=6/4
4x-9=3 ⇔ x=3
S={6/3 ; 3}
I 4x-9 I = 3
4x-9=-3 ⇔ x=6/4
4x-9=3 ⇔ x=3
S={6/3 ; 3}
|x(x-2)-(x-3)^2|=3
|x^2 -2x-x^2+6x-9|=3
|4x-9|=3
Cobsideram cele doua cazuri
Cazul 1
4x>9
4x-9=3
4x=12
x=3
Cazul 2
4x<9
9-4x=3
4x=6
x=6/4 ( nu este mentionat a carei multimi apartine x)
Asadar, x€{3,6/4}
Bafta multa!!
|x^2 -2x-x^2+6x-9|=3
|4x-9|=3
Cobsideram cele doua cazuri
Cazul 1
4x>9
4x-9=3
4x=12
x=3
Cazul 2
4x<9
9-4x=3
4x=6
x=6/4 ( nu este mentionat a carei multimi apartine x)
Asadar, x€{3,6/4}
Bafta multa!!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!