Răspuns :
3x-2/2 - x-4/3=5
3(3x-2)-2(x-4)=20
9x-6-2x+9=30
7x+2=30
7x=30-2
7x=28
x=28/7
x=4
3(3x-2)-2(x-4)=20
9x-6-2x+9=30
7x+2=30
7x=30-2
7x=28
x=28/7
x=4
(3x-2)/2 -(x-4)/3=5
3(3x-2) -2(x-4)=30
9x-6-2x+8=30
7x=28
x=4
3(3x-2) -2(x-4)=30
9x-6-2x+8=30
7x=28
x=4
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!