Răspuns :
(2+3)³-5³ (a+b)³=a³+3a²b+3ab²+b³
2³+3·2²·3+3·2·3²+3³ -5³= 2³+3³-5³+9·4+6·9=8+27-126+36+54=125-125=0
2³+3·2²·3+3·2·3²+3³ -5³= 2³+3³-5³+9·4+6·9=8+27-126+36+54=125-125=0
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!