Răspuns :
2017+2×(1+2+3+...+2016) =
= 2017+2×2016×2017:2 =
= 2017 + 2016 × 2017 =
= 2017 × (1 + 2016) =
= 2017 × 2017
= 2017^2
= 2017+2×2016×2017:2 =
= 2017 + 2016 × 2017 =
= 2017 × (1 + 2016) =
= 2017 × 2017
= 2017^2
2017+2×(1+2+3+...........+2016)=
=2017+2×2016×2017÷2
=2017+2016×2017
=2017 (1+2016)
=2017×2017
=2017^2
=2017+2×2016×2017÷2
=2017+2016×2017
=2017 (1+2016)
=2017×2017
=2017^2
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!