Răspuns :
6+2×[(3×5^2-2^2×18:3^2+3×11):2^2]=
6+2×[(3×25-4×18:9+33):4]=
6+2×[(75-4×2+33):4]=
6+2×[(75-8+33):4] =
6+2×(100:4)=
6+2×25=
6+50=
56
6+2×[(3×25-4×18:9+33):4]=
6+2×[(75-4×2+33):4]=
6+2×[(75-8+33):4] =
6+2×(100:4)=
6+2×25=
6+50=
56
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!