Răspuns :
Salut!
Folosesti metoda substitutiei!
x = y + 1,2;
Prima ecuatie devine echivalenta cu 2y + 1,2 = 27,8 => 2y = 26,6 => y = 13,3;
Apoi, x = 13,3 + 1,2 => x = 14,5;
Bafta!
Folosesti metoda substitutiei!
x = y + 1,2;
Prima ecuatie devine echivalenta cu 2y + 1,2 = 27,8 => 2y = 26,6 => y = 13,3;
Apoi, x = 13,3 + 1,2 => x = 14,5;
Bafta!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile disponibile v-au fost utile și inspiraționale. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de suport suplimentar, suntem aici pentru a vă ajuta. Ne face plăcere să vă revedem și vă invităm să adăugați site-ul nostru la favorite pentru acces rapid!